Prozent + Sherpa = Økonova

For å styrke vårt fagmiljø og videre satsning, har Prozent Regnskap AS og Sherpa Økonomi AS tatt en strategisk beslutning om å slå seg sammen til Økonova AS.

Sammen vil vi viderefører satsningen som en moderne og fremtidsrettet regnskapsbedrift. Bakgrunnen for fusjonen er at man opplever sterk etterspørsel av moderne løsninger for effektiv økonomistyring. Det er ønske om å bygge en ytterligere robust organisasjon, både med tanke på dagens kundemasse, og for å være rigget for samarbeid med enda flere kunder.

Vi kan med glede presentere nytt navn og logo. Vårt fokus på økonomistyring gjenspeiles i ØKO(nomi). Våre fremtidsrettede løsninger gjenspeiles i NOVA, som signaliserer noe nytt. O’en i nova representerer vår helhetlige forretningsforståelse i form av en sluttet ring, og dette er samtidig vår fargerike ledestjerne.

 

Økonova

 

Alle ansatte blir med videre, slik at Økonova teller 8 ansatte. Vi opprettholder kontorer både på Østlandet, Sørlandet og Nordvestlandet, og vil styrke vår satsning på disse stedene. Økonova har sine to forutgående parter som likeverdige eiere.

Vi gleder oss stort til å jobbe videre med eksisterende og nye kunder, og tar bølgen for alle dere som har fulgt oss så langt!

 

Følg oss gjerne på sosiale medier:

facebook linkedin twitter

Legg igjen et svar

Du må være logget inn for å poste en kommentar.